Engleski

DJ za vjenčanja - DJ za svadbe

 

Mladi ste? Volite glazbu? Dosta Vam je uvijek slične mjuze na svadbama? Vi biste nešto novo, nešto drugačije, možda malo otkačeno?
Ako ste se prepoznali u gore spomenutim pitanjima - na pravome ste mjestu. Vi trebate DJ-a za vjenčanje.

Na raspolaganju su Vam:

  • Jedan od 3 vrhunska DJ-a s više od 15 godina iskustva i ZAMP licencama
  •  DJ koji će voditi protokol na Vašoj svadbi
  •  DJ čija je MISIJA sve dići na noge
  •  DJ koji ne poznaje pojam „sve su svadbe iste“
  •  DJ koji NIKADA ne kasni

Jednom kada se odlučite za nas možete se opustiti jer je naša praksa detaljno se upoznati sa svim pojedinostima Vašeg vjenčanja. To uključuje i ispunjavanje većine Vaših želja, stvaranje nezaboravne atmosfere i uzimajući u obzir sve glazbene ukuse Vaših uzvanika.

Posljednjih godina sve više mladenaca odlučuje se za usluge DJ-a.

PREDNOSTI angažiranja profesionalnog DJ-a:
 - Organizacijski, DJ Vam nudi veću fleksibilnost od bendova
 - DJ pokriva više glazbenih žanrova
 - Pauze su puno kraće i rjeđe tijekom rada
 - Trošak je znatno manji od unajmljivanja benda

Ako Vam tijekom svadbe padne na pamet neka pjesma koja ima posebno značenje za Vas, DJ u pravilu može ispuniti Vašu želju.

DJ-i slavlju daju urbani mladenački štih i također mogu biti odlična protuteža bendovima, ukoliko se odlučite za kombinaciju benda i DJ-a.

Provjereni smo DJ tim s golemim iskustvom. DJ-anjem se bavimo profesionalno i aktivno preko 15 godina. Imamo više od 10 godina glazbenog radnog iskustva (Radio101). Važno je napomenuti da je naš tim registriran u ZAMP-u i plaća dozvolu za puštanje glazbe s digitalnih izvora. Svakako je dobro znati da se u slučaju inspekcije ne morate bojati da će Vaš tulum propasti.Volimo i aktivno pratimo glazbu, a kada radimo, uživamo u stvaranju vesele atmosfere i trudimo se prilagoditi profilu ljudi za koje radimo. Posebnu pažnju predajemo profesionalizmu i ponosimo se širokim glazbenim znanjem, te je na našim gažama uobičajeno da ni mladi ni stari ne napuštaju plesni podij sve do ranih jutarnjih sati.

Vezano za muziku za vjenčanja - puštamo sve što se može čuti na Otvorenom, Anteni, Plavom, Radiu101, Yammat FM-su... + domaće, zavičajne, stari rock, 90-te itd. Po iskustvu, glazba koja odgovara svim generacijama i jamči puni podij je ona koju sve generacije poznaju - hitovi 60-ih, 70-ih, 80-ih, 90-ih, studio54, rock'n'roll, latino te poznatije hrvatske stvari.


Naravno, to sve ovisi o Vašim željama i prethodnom dogovoru - zato se uvijek nalazimo s mladencima 1 - 2 puta prije svadbe i imamo otvoren mail za sve glazbene želje do samog dana vjenčanja (primjerice neke svadbe završe na novom rock-u, neke na house-u, a neke sa slavonskim tamburama ili klapama).

Uz sve ostale evente, radimo barem 40-tak svadbi godišnje, a ujedno uz puštanje glazbe i vodimo cijeli protokol i najavljujemo ključne momente događaja.

Stoga, nemojte se ustručavati, već nas s povjerenjem kontaktirajte!

Do sljedećeg susreta!