Engleski

DJ event - domjenak

Uz nezaobilazna vjenčanja aktivno radimo kao DJ-i na različitim vrstama korporativnih evenata: promocijama, domjencima, božićnim party-ijima, team buildinzima, sportskim susretima, poslovnim i privatnim zabavama, modnim revijama, raznim otvorenjima itd.

Spremni smo tehnički i repertoarom zadovoljiti različite potrebe i ukuse prilagođene individualnim potrebama, bez obzira na veličinu prostora, strukturu ili broj gostiju.

Jamčimo Vam:

  • individualni pristup
  • rad s licenciranim profesionanim DJ-ima
  • opremu vrhunske kvalitete

 

Individualni pristup

Svaki klijent je na svoj način poseban i drugačiji, te mu stoga treba tako i pristupiti. Kod dogovora težimo individualnom pristupu i izgradnji povjerenja. Svakom klijentu pristupamo profesionalno i odgovorno, dogovaramo tehničku opremu potrebnu za event, sastavljamo prikladni glazbeni repertoar i još mnogo toga samo kako bi Vaš event protekao onako kako ste ga zamislili.

 

Oprema vrhunske kvalitete

U ponudi imamo različite razglasne sisteme, različitih jačina, profesionalne light sustave (moving headove, dim mašine, strojeve za mjehuriće, disco kugle, razne washere), najnoviju DJ opremu, bežične mikrofone. Jamčimo rad na opremi visoke kvalitete.

 

Licencirani DJ-i

Mi smo provjereni DJ tim s golemim iskustvom. DJ-anjem se bavimo profesionalno i aktivno preko 16 godina. Imamo preko 10 godina glazbenog radnog iskustva (Radio101). Registrirani smo DJ-i u ZAMP-u i volimo glazbu, aktivno pratimo glazbu, a kada radimo, uživamo u stvaranju dobre atmosfere. 101Crew je brand firme IDE3 d.o.o. preko koje vodimo financije što znači da je naš rad legalan. Pripazite se "rada na crno". DJ koji na Vašem eventu nema zakonsku platformu za obavljanje usluge(firma, obrt, račun) će Vas, u slučaju dolaska inspekcije, koštati nekoliko puta više. Mnogi DJ-i će Vas uvjeravati da imaju "DJ licencu" koju izdaje ZAMP. To je važno, da se izbjegnu neugodnosti u slučaju dolaska ZAMP-ovih djelatnika u kontrolu. Ali nije dovoljno!!! Osim famozne "DJ Licence", Vaš DJ mora imati firmu ili obrt da dokaže da nije radnik "na crno". Isto kao što u Vašoj firmi poslujete preko računa s drugim firmama, tako i glazba na Vašem eventu mora biti legalna. Ako to nije tako, valja se pripremiti na najgore u slučaju kontrole.

Stoga nas kontaktirajte s povjerenjem na info@101crew.com ili na kontakte navedene pored naših biografija.

Do sljedećeg susreta!!!