Engleski

DJ za tulum, rođendan, party, momačku ili djevojačku

Trebate DJ-a za tulum, rođendan, tematski party, momačku ili djevojačku možda?

Svatko voli biti na dobrom tulumu, ali ljudi stvarno zapamte samo najbolje zabave. Da bi tulum ili zabava, Vaša djevojačka ili momačka večer bila za pamćenje, svi se elementi moraju poklopiti. Od dobrog mjesta, dobre hrane i pića, odličnog dekora i, naravno, dobre mjuze i atmosfere. Mjesto, hrana, piće i samo uređenje prostora je nešto što se može s velikom sigurnošću dobro izorganizirati i napraviti.

Što je bitno za dobar party?
Što se tiče glazbe, a posredno i atmosfere, potreban Vam je stvarno dobar DJ. Netko tko će znati napraviti štimung, znati „pogoditi“ ljude i držati ih na plesnom podiju do ranih jutarnjih sati. Stoga nije teško zaključiti kako je glazba najvažniji element dobrog tuluma, dobre momačke ili djevojačke večeri. Sve ostalo može biti savršeno, ali ako Vam je glazba loša, ni tulum neće biti dobar. Ono što se pamti jest jesu li se gosti naplesali ili ne, koliko ste se puta sjetili nekog tuluma po izboru pića na raspolaganju ili uređenju prostora? Zato pronaći dobrog DJ-a koji će biti „dorastao zadatku“ zna ponekad biti zahtjevan posao.

Zašto 101Crew?
101Crew je ekipa DJ-a koja se bavi glazbom još od 1996. godine, od tuluma po studentskim domovima, preko raznih klubova po Hrvatskoj i šire, do puštanja po skoro svim važnijim eventima u zadnjih nekoliko godina. Mi smo provjereni DJ tim s golemim iskustvom.

DJ-anjem se bavimo profesionalno i aktivno preko 16 godina. Imamo preko 10 godina glazbenog radnog iskustva (Radio101). Registrirani smo DJ-i u ZAMP-u, volimo i aktivno pratimo glazbu, a kada radimo, uživamo u stvaranju atmosfere. Mnogo pažnje predajemo profesionalizmu i individualnom pristupu svakom klijentu. Nisu svi tulumi isti i nemaju svi jednake želje. Ponosimo se velikim i širokim glazbenim znanjem, te jamčimo odličan provod.

Ali ako Vam treba više od samog angažiranja DJ-a, mi smo tu da Vas savjetujemo i o drugim aspektima Vaše zabave, da Vam ponudimo rasvjetu koja će zabavu "dignuti" na jednu novu razinu. Radimo na najnovijoj DJ opremi visoke kvalitete (Pioneer, Allen & Heat, Technics, Sennheiser, KV2,...). The Best, Klub 100, Srce, Skuc – Pauk, Aruba, Papaya, Škola, Gjuro 2, Boombar, Fly bar, Sirup, Katran, Maraschino, Piranha, Mr. Jack, Boogaloo, Hocus Pocus, First Coffee, Alcatraz, History, Pepermint, VIP Club i mnogi drugi klubovi po Hrvatskoj i šire u kojima smo godinama puštali i još puštamo su dobra garancija za Vaš tulum, djevojačku ili momačku večer.

Stoga želite li vrhunski tulum, angažirajte vrhunske DJ-e. Angažirajte 101Crew!